9 Comments

    • fruedholm

      Visst är det! Det finns många anledningar, men det främsta är för att jag är grön och vill hålla allt så basic som möjligt. Jag behöver absolut inte ett AB för den lilla verksamhet jag driver och då kändes det onödigt krångligt. Jag har inga anställda, behöver inga “löneförmåner” och har egentligen inget större intresse av att skilja min privata ekonomi från den i verksamheten. Med en enskild firma så är det dessutom väldigt riskfritt för mig, ger mig ingen direkt press på omsättning (jag gör det ju inte som ett faktiskt jobb, utan mer som extraknäck vid sidan av) och jag behöver inte putta in startkapital eller liknande i verksamheten. 🙂 Så för mig var det ett ganska naturligt val, även om AB såklart må kännas lite mer fancy. 😉 Skulle jag i framtiden satsa fullt ut på något eget så hade jag kanske resonerat annorlunda, men just nu vill jag bara ha kontroll och kunna fakturera helt själv (lagligt) utan några trassligheter. Inga högre krav än så. Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *